De grootste dealer van Tuinbanken in België
Gratis levering vanaf 200 euro.
Max. 10€ verzendkosten! 

250 cm | Halfronde paal geschaafd | D4 | Grenen Tuinhout | Behandeld

EP-3005+1119:1129

Tijdelijk in prijs verlaagd!

9,95

Merk:
Hillhout
Leveringsterm:
1 - 9 werkdagen
€ 5,25

Prijs:

€ 5,25

Welkom bij onze halve paal! Deze halfronde paal is geschikt voor vele toepassingen zoals het afwerken van randen in uw tuin, of als decoratief element in uw huis. De paal is gemaakt van massief hout en heeft een aantrekkelijke natuurlijke afwerking.


Deze halve paal is onder druk behandeld (in een groene kleur) en is gemaakt van hoogwaardig hout.


Wat is Midden-Europees grenen hout?


De Midden-Europese den wordt in Europa vooral in Polen en Oekraïne gekweekt. Het levert een zeer aantrekkelijk uiterlijk, hoge sterkte en stabiliteit. De Midden-Europese den wordt vaak gebruikt als bouwmateriaal bij de bouw van particuliere woningen, kantoren of openbare gebouwen. Deze bomen groeien zeer snel (ongeveer 2 meter per jaar) en zijn vrij recht mits ze beschermd zijn tegen sterke wind. Dit hout kan zowel binnen als buiten worden gebruikt: vloeren, timmerwerk, meubelmakerij, enz.


Onder druk geïmpregneerd "groen", wat betekent dit eigenlijk?


Onder druk geïmpregneerd "groen" betekent dat het hout is geïmpregneerd met een chemische stof waardoor het langer meegaat.


U kunt zien of een stuk hout onder druk is geïmpregneerd door ernaar te kijken, want dan heeft het een groenige tint.


Wat is geschaafd hout?


Geschaafd hout is gewoon hout dat is gladgestreken met een schaafmachine, een machine die het oppervlak van een stuk hout afschaaft.


Wat zijn Houten Palen?


Houten palen zijn stokken die gemaakt zijn van hout. Ze worden gebruikt om verschillende dingen te maken, zoals hekken en meubels. Ze worden ook gebruikt in de bouw om gebouwen en andere constructies te ondersteunen.


E-woodproducts Tuinhout


E-woodproducts.be is een bedrijf dat zich toelegt op de productie en verkoop van tuinhout, dat voor veel verschillende doeleinden gebruikt kan worden. Of u nu op zoek bent naar iets om uw eigen tuin mee aan te leggen of gewoon wat extra kleur aan uw huis wil toevoegen, wij hebben de producten die u nodig heeft.


 


Productspecificaties:

Algemene kenmerken:
Materiaalsoort:Midden-Europees grenen hout
Behandeld:Druk geimpregneerd groen
Afwerking:Geschaafd
Afmetingen:
Breedte:7 cm.
Diepte:250 cm.
Overige kenmerken:
PDF documenten: