De grootste dealer van Tuinbanken in België
Gratis levering vanaf 200 euro.
Max. 10€ verzendkosten! 

Boombank met rugleuning teak

EP-310003

Tijdelijk in prijs verlaagd!

1343.94

Merk:
Tuindeco
Leveringsterm:
Update: verwacht januari 2023
€ 1.119,95

Prijs:

€ 1.119,95

Teakhouten boombanken behoren tot de populairste meubels die u kunt kopen. Waarom? Omdat ze zo mooi, functioneel en duurzaam zijn!

Teak is een hardhout dat oorspronkelijk uit Zuidoost-Azië komt en bekend staat om zijn duurzaamheid en rotbestendigheid. Het is ook een van de meest stabiele houtsoorten - het krimpt of zet niet uit bij vochtigheidsveranderingen zoals andere houtsoorten doen. Dit maakt het een ideale keuze voor buitenmeubilair zoals teakhouten banken, die regelmatig kunnen worden blootgesteld aan zon, regen, sneeuw, wind en andere elementen.

Maar meer nog dan hun duurzaamheid en stabiliteit zijn teakhouten banken aantrekkelijk vanwege hun unieke uiterlijk. Teak heeft een rijke bruine kleur die mooi afsteekt tegen elke achtergrond - of het nu uw tuin of uw terras is!

Behalve duurzaam en mooi zijn teakhouten boombanken ook functioneel in overvloed: ze zijn comfortabel om urenlang op te zitten zonder het te warm te hebben (dankzij hun uitstekende warmte-absorptievermogen) en toch ook niet te koud (omdat van hun vermogen om warmte af te geven). Teakhouten boombanken zijn ook gemakkelijk schoon te maken - gewoon afnemen met een vochtige doek en klaar!


Teak Boombank aan huis geleverd!


Alsof dat nog niet genoeg is, bezorgen we ze je ook nog eens gratis! Stel je voor: niet meer wachten in de rij bij waar-dan-ook om je nieuwe meubels op te halen. Ontspan u en laat ons het zware werk doen.


Benieuwd naar de afmetingen?


- Binnen en buitendiameter: 110 en 220 cm.
- Zithoogte: 46 cm.
- Hoogte: 90 cm.

Productspecificaties:

Algemene kenmerken:
Materiaalsoort:Teak Hardhout
Gewicht (kg):70 kg.
Afmetingen:
Hoogte:90 cm.
Zithoogte:46,00 cm
Overige kenmerken:
PDF documenten: