De grootste dealer van Tuinbanken in België
Gratis levering vanaf 200 euro.
Max. 10€ verzendkosten! 

Tuintafel Solide Rustiek (400 x 100 cm)

EP-3102519
Merk:
Tuindeco
Leveringsterm:
1 - 9 werkdagen
€ 1.299,94

Prijs:

€ 1.299,94Op zoek naar een grote rustieke hardhouten tafel van hoge kwaliteit voor op uw terras? Goed nieuws! U kunt deze tafel zowel binnen als buiten gebruiken. Met een duurzaamheidsklasse 1, is de geschatte levensduur tussen de 20 en 25 jaar!

Deze hardhouten tafels zijn geschikt voor stoelen met armleuningen van maximaal 68 cm hoogte. De dikte van het tafelblad is 3 cm.

De rustieke picknicktafel hebben de term 'rustiek' omdat de tafel een 'oudgemaakte' look meekrijgt waarbij de plankbreedtes op de tafel varieren. Deze duurzaame hardhout tafels zijn gemaakt van gerecycled teak. Hierdoor heeft elke tafel een uniek karakter.

Deze picknicktafel hebben verstelbare draaidopjes onder de poten om de tafel mooi vlak te zetten. Rustiek betekent dat de planken in breedte verschillen en ruig kunnen zijn in de vorm van kieren, noesten e.d. Kortom, een stoere teaktafel voor buiten.

Kan E-woodproducts zo'n teak tuintafel bij u leveren?

Uiteraard! Omdat wij een goede service belangrijk vinden, bellen wij u een half uurtje voor aankomst op. De verzendkosten worden berekend tijdens het bestelproces. U beslist zelf binnen welke termijn u uw bestelling graag ontvangt.

Alle afmetingen op een rij:

- Lengte: 400 cm
- Breedte: 100 cm
- Hoogte: 78 cm

Montage:

In dit pakket vindt u steevast een handleiding en al het nodige bevestigingsmateriaal.

Indien u dit wenst, kan deze teak tuintafel ook ter plaatse gemonteerd worden door een van onze vakmensen.

Indonesian LEGAL wood:

Vanaf maart 2013 is het voor onze leveranciers verplicht een zogenaamd V-legal certificaat te hebben en is het op de EU-markt brengen van hout en houtproducten afkomstig van illegaal gekapte bomen zelfs strafbaar. Ons bedrijf kan garanderen dat al de (hard)houten materialen en producten die zij levert en heeft ge?mporteerd afkomstig zijn van legaal gekapte bomen. Het hardhout is kunstmatig gedroogd tot 16%.

Productspecificaties:

Algemene kenmerken:
Materiaalsoort:Teak Hardhout
Behandeld:Nee
Afmetingen:
Overige kenmerken:
PDF documenten: