De grootste dealer van Tuinbanken in België
Gratis levering vanaf 200 euro.
Max. 10€ verzendkosten! 

Teak tuinbank (250 x 91 cm) Bretagne - 4 cm pootdikte

EP-310549

Tijdelijk in prijs verlaagd!

593.94

Merk:
Tuindeco
Leveringsterm:
1 - 9 werkdagen
€ 494,95

Prijs:

€ 494,95


Deze sterke en stevige 250 cm. bank is gemaakt van hoogwaardig teakhout en afgewerkt met een natuurlijke olie om hem te beschermen tegen weersinvloeden. Het ontwerp is eenvoudig, klassiek en elegant. De bank kan in elke omgeving worden gebruikt en is ideaal voor een tuin of terras. Het hout is zeer duurzaam en gaat vele jaren mee. Deze tuinbank heeft een extra pootstuk in het midden.
 

Teakhouten tuinbank thuis geleverd?


Dit doen wij al sinds 2011! We hebben een groot magazijn in Lebbeke (België) en onze meubels worden daar opgeslagen. We verzenden ongeveer 10 teakhouten tuinbanken per dag, dus we hebben veel ervaring en expertise in het verzenden van deze banken. We hebben ontdekt dat het het beste is om de bank met eigen mensen te vervoeren die respect hebben voor het product, zodat deze niet beschadigd raakt tijdens het transport. 

 

Alle afmetingen op een rij:

 

  • Lengte: 250 cm.
  • Hoogte: 91 cm.
  • Zithoogte: 44 cm.
  • Diepte van de zitting: 41 cm.
  • Totale diepte is 64 cm

 

Montage:


Wilt u een bank in uw achtertuin plaatsen, maar heeft u geen zin in het gedoe om hem zelf in elkaar te zetten? Dat begrijpen wij! Daarom hebben we deze montage-optie beschikbaar gesteld.

Kiest u voor deze optie, dan komt een van onze vakmensen op locatie om de bank voor u te monteren. Als u wilt dat wij de bank in uw achtertuin of op een terras plaatsen, kiest u voor deze optie.

 

Indonesian LEGAL wood:


Vanaf maart 2013 is het voor onze leveranciers verplicht een zogenaamd V-legal certificaat te hebben en is het op de EU-markt brengen van hout en houtproducten afkomstig van illegaal gekapte bomen zelfs strafbaar. Ons bedrijf kan garanderen dat al de (hard)houten materialen en producten die zij levert en heeft geïmporteerd afkomstig zijn van legaal gekapte bomen. Het hardhout is kunstmatig gedroogd tot 16%.

 

U wil geen tuinbank in Teak Hout? Dan kunt u overwegen om er één in vurenhout of grenenhout te kiezen!

 

Wij hebben ook een groot assortiment tuinmeubelen in vuren of grenen. Dit kan buiten worden gebruikt en is zeer duurzaam; het wordt vaak gebruikt als tuinbanken of stoelen waarop u kunt zitten. De zitbanken kunnen zonder problemen in de zon en de regen, omdat ze van massief hout zijn gemaakt en met behandeld zijn.

Productspecificaties:

Algemene kenmerken:
Materiaalsoort:Teak Hardhout
Gewicht (kg):45 kg.
Behandeld:Onbehandeld Teak Hout
Afmetingen:
Hoogte:91 cm.
Breedte:250 cm.
Diepte:64 cm.
Zithoogte:44 cm.
Zitdiepte:41 cm.
Overige kenmerken:
Aantal personen nodig voor montage:2
Aantal zitplaatsen:4
PDF documenten: