De grootste dealer van Tuinbanken in België
Gratis levering vanaf 200 euro.
Max. 10€ verzendkosten! 

Teak tuinbank (210 x 91 cm) Norwich - 6 cm pootdikte

EP-310580

Tijdelijk in prijs verlaagd!

563.94

Merk:
Tuindeco
Leveringsterm:
1 - 9 werkdagen
€ 469,95

Prijs:

€ 469,95

Teak tuinbank (210 x 91 cm) Norwich


De TEAK parkbank van 210 cm (met een pootdikte van maar liefst 6 cm.!) is een teakhouten product van hoge kwaliteit. Het teakhout zorgt voor een mooie en duurzame houten parkbank. Deze teakhouten tuinbank is voorzien van extra grote rugleuningen voor optimaal zitcomfort. Het ontwerp en de unieke uitstraling maken de bank geschikt voor uiteenlopende locaties zoals tuin, terras of parken.
 

Teakhouten tuinbank thuis geleverd?


Dit doen wij al sinds 2011! We hebben enkele hele grote magazijnen en onze meubels worden daar opgeslagen. We verzenden ongeveer 10 teakhouten tuinbanken per dag, dus we hebben veel ervaring en expertise in het verzenden van deze banken. We hebben ontdekt dat het het beste is om de bank met eigen mensen te vervoeren die respect hebben voor het product, zodat deze niet beschadigd raakt tijdens het transport. 
 

Benieuwd naar de afmetingen?

  • Lengte: 210 cm.
  • Hoogte: 91 cm.
  • Zithoogte: 44 cm.
  • Diepte van de zitting: 41 cm.
  • Totale diepte is 64 cm

 

Deze tuinbank monteren:

Dit pakket bevat alles wat u nodig heeft om de tuinbank in elkaar te zetten, inclusief een handleiding en alle benodigde bevestigingsmaterialen. Als u voor deze optie kiest, komt een van onze professionals ter plaatse om de bank voor u in elkaar te zetten. Als u wilt dat wij de bank in uw achtertuin of op een terras installeren, kies dan deze optie.
 

Indonesian LEGAL wood:


Vanaf maart 2013 is het voor onze leveranciers verplicht een zogenaamd V-legal certificaat te hebben en is het op de EU-markt brengen van hout en houtproducten afkomstig van illegaal gekapte bomen zelfs strafbaar. Ons bedrijf kan garanderen dat al de (hard)houten materialen en producten die zij levert en heeft geïmporteerd afkomstig zijn van legaal gekapte bomen. Het hardhout is kunstmatig gedroogd tot 16%.

 

U wil geen tuinbank in Teak Hout? Dan kunt u overwegen om er één in vurenhout of grenenhout te kiezen!

 

Wij hebben ook een groot assortiment tuinmeubelen in vuren of grenen. Dit kan buiten worden gebruikt en is zeer duurzaam; het wordt vaak gebruikt voor tuinbanken of pickniktafels. De zitbanken kunnen zonder problemen in de zon en de regen, omdat ze van massief hout zijn gemaakt en met impregneermiddel behandeld zijn.

Productspecificaties:

Algemene kenmerken:
Materiaalsoort:Teak Hardhout
Gewicht (kg):53 kg.
Behandeld:Onbehandeld Teak Hout
Afmetingen:
Hoogte:91 cm.
Breedte:210 cm.
Diepte:64 cm.
Zithoogte:44 cm.
Zitdiepte:41 cm.
Overige kenmerken:
PDF documenten: