De grootste dealer van Tuinbanken in België
Gratis levering vanaf 200 euro.
Max. 10€ verzendkosten! 

Teak tuinbank (120 x 91 cm) Bretagne - 4 cm pootdikte

EP-310583

Tijdelijk in prijs verlaagd!

323.94

Merk:
Tuindeco
Leveringsterm:
1 - 9 werkdagen
€ 269,95

Prijs:

€ 269,95

Teak Tuinbank 120 cm, wat kunnen we erover vertellen?Deze TEAK Bretagne tuinbank (120 x 91 cm) met 4 cm pootdikte is een model dat gemakkelijk overal te plaatsen is.
Dit type tuinbank heeft een uitstekend zitcomfort, en in het pakket vindt u alle accessoires die nodig zijn voor de montage.

 

Met zorg thuis leveren?


Ja, wij kunnen uw teakhouten tuinbank bij u thuis bezorgen. Nadat u ons bestelformulier heeft ingevuld en verzonden, ontvangt u een bevestigingsmail. Daarna nemen wij telefonisch contact met u op om een afspraak te maken voor de levering.

U kunt er ook voor kiezen om de bank door ons te laten monteren. Voor deze service geldt een meerprijs, die bij het afrekenen bij de totaalprijs van uw bestelling wordt opgeteld.

 

Is Teak Hout het beste voor een tuinbank?


Wij denken dat Teakhout een uitstekende keuze is voor een tuinbank.

Naar onze mening heeft teakhout vele voordelen die het de beste keuze maken voor een tuinbank.

Ten eerste is teakhout zeer duurzaam en veerkrachtig. Het is bestand tegen zware weersomstandigheden en zal niet rotten of vergaan in natte omgevingen. Dit maakt het het perfecte materiaal om te gebruiken voor een tuinbank die zal worden blootgesteld aan de elementen.

Een ander voordeel van het gebruik van Teakhout voor uw tuinbank is dat het niet veel onderhoud vereist. U hoeft zich geen zorgen te maken over het elk jaar opnieuw verven of beitsen van uw bank, want het gaat jaren mee voordat het tekenen van slijtage vertoont.

 

Alle afmetingen in een notendop:

 
  • Lengte: 120 cm.
  • Hoogte: 91 cm.
  • Zithoogte: 44 cm.
  • Diepte van de zitting: 41 cm.
  • De totale diepte is 64 cm.
 

Is het moeilijk om deze teak tuinbank zelf te monteren?
 


Het is niet moeilijk in elkaar te zetten, maar het kost wel wat tijd. De instructies zijn duidelijk en er zijn foto's om je op weg te helpen.

 

Wat is Indonesian LEGAL wood?


Om deze te beantwoorden moeten we eerst definiëren wat legaal Indonesisch hout is. Sinds maart 2013 is het voor onze leveranciers verplicht om een zogenaamd V-legaal certificaat te hebben. Dit betekent dat zij van de Indonesische overheid de nodige documentatie hebben verkregen die de legaliteit van hun bronnen aantoont. Het op de EU-markt brengen van hout en houtproducten van illegaal gekapte bomen is zelfs strafbaar. Ons bedrijf kan garanderen dat alle (hard)houten materialen en producten die het levert en laat importeren afkomstig zijn van legaal gekapte bomen. Het hardhout is kunstmatig gedroogd tot 16%.

 

Reviews over teak bankjes zijn méér dan welkom!

 

Reviews zijn een krachtige manier voor klanten om hun ervaringen en meningen met anderen te delen.

Daarom waarderen we uw feedback, en we willen dat u weet dat we die op prijs stellen. We willen u alvast bedanken voor het nemen van de tijd om uw ervaring met ons te delen, dus dit is wat u moet doen:

 

 

 

 


  

Productspecificaties:

Algemene kenmerken:
Materiaalsoort:Teak Hardhout
Gewicht (kg):28 kg.
Constructie:Het zitvlak, de rugleuning, en de zijstukken zijn voorgemonteerd.
Afmetingen:
Hoogte:91 cm
Breedte:120 cm
Diepte:64 cm
Zithoogte:44 cm
Zitdiepte:41 cm
Overige kenmerken:
Aantal personen nodig voor montage:1
PDF documenten: