De grootste dealer van Tuinbanken in België
Gratis levering vanaf 200 euro.
Max. 10€ verzendkosten! 

Houten Tuinbank 120 cm breed - Sparrenbos bank

EP-312012

Tijdelijk in prijs verlaagd!

235.14

Merk:
Tuindeco
Leveringsterm:
1 - 9 werkdagen
€ 195,95

Prijs:

€ 195,95

Deze houten tuinbank van 120 cm breed is een must-have voor elke tuin. Hij is gemaakt van massief vuren hout en heeft een prachtige afwerking, zodat u er zeker van kunt zijn dat hij jarenlang meegaat. Met zijn elegante ontwerp zal deze bank elke buitenruimte aanvullen en mooier maken.

Tip: Wij hebben ook eenzelfde type bank met een afmeting van 170cm: 170 cm Houten Tuinbank - Sparrenbos
 

Hoe kan je deze vuren houten tuinbank het best onderhouden?

 

Voor sommigen kan het idee om een bank te moeten onderhouden een beetje afschrikwekkend zijn. Het is echter belangrijk om te onthouden dat de meeste tuinmeubelen een zekere mate van onderhoud nodig hebben om hun kleur en afwerking fris en mooi te houden. Bij deze vurenhouten tuinbank moet u hem af en toe schoonmaken met een vochtige doek of een milde zeepoplossing.

We raden het ook aan om vuren hout 1 maal per jaar in te smeren met houtolie. Dit zal helpen om de mooie kleur en afwerking van uw bank te behouden. Heeft u vragen over het onderhoud van deze vurenhouten tuinbank, of een ander product in onze winkel, neem dan gerust contact met ons op via telefoon of e-mail.

Wij hebben hier trouwens een speciaal artikel over geschreven: vuren houten tuinmeubelen onderhouden.
 

Kunnen wij zo'n 120 cm houten tuinbank bij u leveren?


Uiteraard! Omdat wij een goede service belangrijk vinden, bellen wij u een half uurtje voor aankomst op. Bij E-woodproducts bedragen de verzendkosten maximaal 10 euro! Hoe meer je bestelt, hoe lager dit bedrag wordt! Vanaf 200 euro mag u rekenen op gratis levering.
 

Deze afmetingen zijn voor jou:

 
  • Hoogte: 100 cm
  • Lengte: 120 cm
  • Diepte: 60 cm
  • Zithoogte: 44 cm

 

De tuinbank monteren:

 

Dit pakket bevat alles wat u nodig heeft om de bank te monteren, inclusief een handleiding en alle benodigde bevestigingsmaterialen. Als u voor deze optie kiest, komt een van onze vakmensen ter plaatse om de bank voor u te monteren.

Installatie: Deze optie omvat de professionele installatie van de tuinbank, in uw achtertuin of op een buitenterras. Als u voor deze optie kiest, komt een van onze professionals ter plaatse om de bank voor u te monteren en te installeren.

Productspecificaties:

Algemene kenmerken:
Materiaalsoort:Midden-Europees grenen hout
Gewicht (kg):20 kg.
Behandeld:Ja
Afmetingen:
Hoogte:100,00 cm
Breedte:120 cm.
Diepte:60,00 cm
Zithoogte:44,00 cm
Overige kenmerken:
PDF documenten: