De grootste dealer van Tuinbanken in België
Gratis levering vanaf 200 euro.
Max. 10€ verzendkosten! 

beits zwart (1 liter)

EP-382595

Tijdelijk in prijs verlaagd!

39.54

Merk:
Tuindeco
Leveringsterm:
1 - 9 werkdagen
€ 32,95

Prijs:

€ 32,95Beits zwart zorgt voor een mooie afwerking van het hout. Het is zowel vochtregulerend en waterafstotend. Het hout schilfert niet af en de structuur blijft goed bewaard. Beits zwart is dus de ideale keuze.

Eigenschappen:

Op behandeld hout 2 lagen aanbrengen.
Op al het andere hout 3 lagen aanbrengen.

Dekking:

Transparante kleur

In 3 stappen het gewenste resultaat:

1. Voorbereiding:

Zorg dat de ondergrond vrij is van loszittende delen en dat deze droog- en stofvrij is. Wij adviseren hiervoor gebruik te maken van een (staal)borstel.

2. Aanbrengen:

Breng beits aan met een platte kwast, roller of verfspuit. Voor het beste resultaat, is het verstandig om beits aan te brengen in de lengterichting van het hout. Voor een groot oppervlak kunt u het beste een spuit of roller gebruiken. Ook hiervoor geldt: breng beits aan in de lengterichting van het hout.

3. Tweede/derde laag aanbrengen:

Twee lagen beits is voldoende voor bescherming. Voor een meer sprekende kleur kunt u uw hout nog een derde laag beits geven. Voor behandeld hout is twee lagen beits vaak voldoende. Bij al het andere hout kunt u het beste drie lagen beits aanbrengen.

Tips / Vragen:

1. Het schuren van uw hout is niet nodig:

Als er een extra glad resultaat gewenst is, kunt u het oppervlak licht opschuren.
Dit kan bijvoorbeeld met een schuurspons.

2. Roer beits goed op:

Het pigment dat in beits verwerkt zit, zakt na verloop van tijd naar de bodem van de pot. Het is daarom belangrijk om ook goed over de bodem te roeren. Alleen schudden is niet voldoende. 30 seconden goed roeren is in vele gevallen al genoeg.

3. Groot oppervlak:

Voor het aanbrengen van beits op een groot oppervlak, bijvoorbeeld een schutting of groot tuinhuis, kunt u ook een spuit gebruiken. Let er wel op dat u beits aanbrengt in de lengterichting van het hout.

Productspecificaties:

Algemene kenmerken:
Afmetingen:
Overige kenmerken:
PDF documenten: