De grootste dealer van Tuinbanken in België
Gratis levering vanaf 200 euro.
Max. 10€ verzendkosten! 

Houten marktkraam Dancer

EP-400136

Tijdelijk in prijs verlaagd!

1199.94

Merk:
Tuindeco
Leveringsterm:
1 - 9 werkdagen
€ 999,95

Prijs:

€ 999,95

De houten marktkraam is gemaakt van geïmpregneerd en geschaafd grenenhout en bestaat uit geprefabriceerde panelen met een wanddikte van 16 mm. Deze houten kraam kan worden gebruikt als uitstalkraam voor drank, snoep, kranten of tijdschriften. Naast de diepte van 199 cm (binnenruimte) wordt deze houten kiosk Dancer geleverd met een luifel van ongeveer 194 x 90 cm, die naar binnen toe kan worden geopend.


Dit houten kraam kan worden gebruikt om voedsel of producten tentoon te stellen en te presenteren. Deze houten kiosk is niet alleen een blikvanger maar ook een zeer praktisch verkoopinstrument. Hij kan op veel verschillende manieren worden gebruikt en biedt voldoende ruimte voor opslag en uitstalling van producten of informatie.


Dit houten marktkraam is voorzien van een verkoopbalie, een achterdeur die dicht kan, een dakbedekking in de vorm van rubberfolie en een houten vloer. Het houten luik aan de voorkant van het hokje kan van binnenuit worden vergrendeld.


Dit huis zou ook een uitstekende keuze zijn voor de verkoop van kerstartikelen op een kerstmarkt. Met de slinger kunt u uw kraam een winterse uitstraling geven en versieren met lichtjes; er kunnen tot 5 secties aan elkaar worden gekoppeld!


Natuurlijk kunt u deze marktkraam ook gebruiken als bar in uw tuin - wat is er nu leuker dan buiten met vrienden een drankje te drinken in de "bar/tuin" die u hebt gecreëerd?


De geprefabriceerde wanden, gemaakt van duurzaam geïmpregneerd dennenhout, zijn 16 mm dik. Dit gebruiksvriendelijke ontwerp maakt het mogelijk om deze mooie verkoopkraam in een mum van tijd op te zetten.


Zorg ervoor dat de plaats waar u werkt vlak is en vrij van oneffenheden.


Dit bouwpakket bevat een kant-en-klaar gemonteerde houten deur (71 x 187 cm), compleet met scharnieren.


Informatie over de dakbedekking


Deze houten marktkraam is inclusief dakbedekking, met name dakleer.


Deze eerste laag dakbedekking is niet bedoeld voor langdurig gebruik: als u klaar bent met het bouwen van uw kraam, raden wij u aan om het dak te bedekken met iets duurzamers zoals shingles.

Productspecificaties:

Algemene kenmerken:
Materiaalsoort:Midden-Europees grenen hout
Gewicht (kg):490 kg.
Behandeld:Ja
Afwerking:geschaafd
Constructie:Prefab panelen
Afmetingen:
Hoogte:249 cm
Breedte:299 cm
Diepte:197 cm
Overige kenmerken:
Dakbedekking:Dakleer
Dakoppervlakte:7,60 m2
Deur:1
Dak Type:Zadeldak
Vloer:Inbegrepen
Nokhoogte:249 cm
Diepte Funderingsmaat:299 cm.
Wanddikte:16 mm.
PDF documenten:
Montage handleiding (PDF):Product Fiche Kiosk Dancer