De grootste dealer van Tuinbanken in België
Gratis levering vanaf 200 euro.
Max. 10€ verzendkosten! 

Interline pH-plus 1kg

EP-52881104-B

Tijdelijk in prijs verlaagd!

17.94

Merk:
Exit Toys
Troeven:
- Super bounce
- Luxe Afwerking: sniveau
- Meest stabiele trampoline ter wereld
- Zeer eenvoudig op te bouwen
- Uniek, eigenzinnig design
€ 14,95

Prijs:

€ 14,95

PH-plus verhoogt de pH-waarde van het zwemwater. De pH-waarde van het zwembadwater is belangrijk voor een optimale werking van de chloorproducten en dient tussen 7,2 en 7,6 te worden gehandhaafd. Raadpleeg uw leverancier als de pH-waarde dikwijls gecorrigeerd moet worden. Wanneer uw zwembadwater een te lage PH-waarde heeft, heeft u kans op gezondheidsklachten en huidaandoeningen. Met de pH-Plus van Interline kunt u de pH-waarden van het water naar boven corrigeren.

Kenmerken:

Kleur van het product: Wit
Producttype: pH-regelaar
geschikt voor: zwembad-/spawater: Ja
Productvorm: Korrels

Kenmerken:

Gebruiksinstructie:

GEBRUIKSAANWIJZING: De pH-waarde van het zwembadwater is belangrijk voor een optimale werking van de chloorproducten en dient tussen 7,2 en 7,6 te worden gehandhaafd. Raadpleeg uw leverancier als de pH-waarde dikwijls gecorrigeerd moet worden. Het middel dient in een emmer met water te worden opgelost en vervolgens gelijkmatig over het wateroppervlak te worden verdeeld. 80 g (80 cc) per 10 mÅ water verhoogt de pH-waarde met 0,1. Per behandeling niet meer dan 300 g per 10 mÅ water ineens doseren. Een eventuele tweede behandeling pas 12 uur na de eerste behandeling uitvoeren. Tijdens de behandeling dient de pomp 3-4 uur in werking te zijn.

ATTENTIE: Altijd het product aan water toevoegen, nooit andersom. Koel, droog en in gesloten Verpakking: bewaren. Lege Verpakking:en uitspoelen met zwembadwater, alvorens af te voeren volgens bestaande voorschriften.

ATTENTIE: Altijd het product aan water toevoegen, nooit andersom. Koel, droog en in gesloten Verpakking: bewaren. Lege Verpakking:en uitspoelen met zwembadwater, alvorens af te voeren volgens bestaande voorschriften. Gevarenaanduidingen: Veroorzaakt ernstige oogirritatie.

Voorzorgsmaatregelen: Bij het inwinnen van medisch advies, de Verpakking: of het etiket ter beschikking houden. Buiten het bereik van kinderen houden. Alvorens te gebruiken, het etiket lezen. Oogbescherming/gelaatsbescherming dragen.

BIJ CONTACT MET DE OGEN: voorzichtig afspoelen met water gedurende een Aantal: minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen. Bij aanhoudende oogirritatie: een arts raadplegen. Opslaan volgens de plaatselijke/regionale/nationale/internationale voorschriften. De Inhoud: en de Verpakking: verwerken volgens de plaatselijke/regionale/nationale/internationale voorschriften.

Gewicht en omvang
Gewicht: 1 kg
Verpakking:
Gewicht Verpakking: 1,1 kg

Productspecificaties:

Algemene kenmerken:
Afmetingen:
Overige kenmerken:
PDF documenten: