De grootste dealer van Tuinbanken in België
Gratis levering vanaf 200 euro.
Max. 10€ verzendkosten! 

Metropolis Polywood TuinTafel Grijs 160x90cm

EP-AS-160G

Tijdelijk in prijs verlaagd!

443.94

Merk:
Sens-Line
Leveringsterm:
1 - 9 werkdagen
€ 369,95

Prijs:

€ 369,95

Een duurzame en stijlvolle toevoeging aan uw buitenruimte

 

De Metropolis polywood tuintafel in de kleur grijs met afmetingen van 160x90cm en een capaciteit voor 4 personen, biedt voldoende ruimte voor gezellige buitenmaaltijden en ontspannen koffiepauzes met vrienden en familie. Het polywood blad is sterk, duurzaam en onderhoudsvriendelijk, waardoor u jarenlang plezier kunt beleven aan deze tafel. Hoewel polywood geen onderhoud nodig heeft, wordt het gebruik van een polywoodbeschermer aangeraden om vlekken te voorkomen.

 

Eenvoudig en effectief onderhoud van polywood meubels met polywoodbeschermer

 

Polywood meubels zijn bekend om hun duurzaamheid en onderhoudsvriendelijkheid. Hoewel polywood zelf weinig onderhoud nodig heeft, is het aanbevolen om het oppervlak van de meubels te beschermen met een polywoodbeschermer.

Het aanbrengen van polywoodbeschermer is eenvoudig en snel. Gebruik een zachte doek of kwast om het product op het oppervlak van de meubels aan te brengen en laat het vervolgens snel drogen. Het product is milieuvriendelijk en niet-giftig en zorgt ervoor dat vlekken geen kans krijgen om in het materiaal te trekken en de kleur van het polywood tegen verkleuring door UV-straling en andere weersinvloeden beschermt.

Om uw polywood meubels in topconditie te houden, is het aan te bevelen om regelmatig polywoodbeschermer aan te brengen, vooral als de meubels veel blootgesteld worden aan de elementen.

 

Alle maten zijn in één oogopslag te zien:

 

  • Hoogte: 74

  • Breedte: 90

  • Diepte: 160

  • Hoogte tot tafelframe: 71

 

Ons personeel van ervaren professionals staat klaar om eventuele problemen op te lossen.

 

We zorgen ervoor dat u thuis bent om uw levering in ontvangst te nemen, dus bellen we u een half uur voordat de chauffeur aankomt.

Onze verzendkosten zijn betaalbaar, met een maximum van 10 euro. Hoe meer u bestelt, hoe lager de verzendkosten zijn. Vanaf een bestelling van 200 euro is levering gratis. Zo garanderen wij u dat u uw bestelling op tijd ontvangt.

 

Neem contact met ons op

 

Indien u meer informatie wenst over onze producten of diensten, aarzel dan niet om ons te contacteren. Onze medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden; bel gerust +32 484 13 78 50 of stuur een e-mail.

 

Wat is jouw mening? We willen het weten! Vertel ons wat je denkt en doe mee aan een prijsvraag.

 

Uw feedback is belangrijk voor ons! We willen er zeker van zijn dat iedereen die bij ons koopt tevreden is met zijn aankoop. Daarom zijn we zo benieuwd naar uw mening over onze producten. Uw beoordeling kan andere klanten helpen beslissen of ze onze producten willen kopen.

Wilt u deel uitmaken van onze feedback programma en kans maken op waardebonnen? Hier is wat u kunt doen:

  • Stuur een e-mail met uw beoordeling en foto's van het product in gebruik (indien van toepassing) naar ons postadres.

  • Plaats een beoordeling op Google Maps met dezelfde informatie als hierboven.

We belonen regelmatig onze klanten die hun ervaring met ons delen. Dus, maak zeker gebruik van deze kans! En als u ons een recensie met foto's stuurt, is de kans groot dat deze wordt beloond. Wij zijn dankbaar voor uw tijd en feedback en kijken ernaar uit van u te horen.

Productspecificaties:

Algemene kenmerken:
Materiaalsoort:Aluminium - polywood tabletop
Afmetingen:
Hoogte:74
Breedte:90
Diepte:160
Hoogte tot tafelframe:71
Overige kenmerken:
PDF documenten: