De grootste dealer van Tuinbanken in België
Gratis levering vanaf 200 euro.
Max. 10€ verzendkosten! 

Opklapbare bierbank van 220 cm met rugleuning. KING - FSC

EP-MOB-220-BR

Tijdelijk in prijs verlaagd!

137.54

Merk:
KING
Leveringsterm:
1 - 9 werkdagen
€ 119,95

Prijs:

€ 119,95

Deze opklapbare bierbank van 220 cm met rugleuning kunt u gebruiken bij de volgende biertafels:


Het onderstel van deze opvouwbare bierbank is gemaakt van sterk hoekstaal (28 x 28 x 3 mm) en heeft een donkergroene kleur. We hebben de zware bevestigingsclip voorzien van een veer, die voorkomt dat de basis inklapt zonder de ontgrendelingshendel in te drukken. Uiteraard is ook deze rugleuning inklapbaar.

 

De afmetingen:

  • Lengte: 220 cm
  • Hoogte: 74 cm
  • Breedte: 25 cm
  • Dikte van het hout: 29-30 mm
 

Levering :


Omdat wij een goede service belangrijk vinden, bellen wij u een half uurtje voor aankomst op. Bij E-woodproducts bedragen de verzendkosten maximaal 10 euro! Hoe meer je bestelt, hoe lager dit bedrag wordt! Vanaf 200 euro mag u rekenen op gratis levering.

 

Montage:


Onze KING bierbanken zijn zeer gebruiksvriendelijk en vereisen geen enkele montage. U kunt dit product gewoon uitklappen en het is klaar voor gebruik.


Het is gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor het duurzaam is. De bank is ook zeer gemakkelijk schoon te maken, zodat u hem buiten kunt gebruiken zonder u zorgen te maken over het onderhoud.

 

FSC:


Als u kiest voor E-woodproducts, kiest u voor duurzaamheid.

Wij willen de natuur behouden en respecteren en daarom gebruiken wij altijd FSC-gecertificeerd hout voor onze bierbanken. Dat betekent dat deze producten gemaakt zijn van verantwoord beheerde bossen, wat betekent dat u zich goed kunt voelen in de wetenschap dat uw aankoop bijdraagt aan de bescherming van het milieu van morgen.

Productspecificaties:

Algemene kenmerken:
Materiaalsoort:Noord-Europees Vuren Hout
Behandeld:Dubbel gelakt
Afmetingen:
Overige kenmerken:
Aantal zitplaatsen:4
PDF documenten: