De grootste dealer van Tuinbanken in België
Gratis levering vanaf 200 euro.
Max. 10€ verzendkosten! 

Boombank

Als u een boom in uw tuin heeft, waarom zou u er dan geen goed gebruik van maken door een schaduwrijke plek te creëren en te genieten van het buitenleven. Onze boombanken zijn allemaal gemaakt van hout en kunnen gemakkelijk rond een eigen boom worden geplaatst.

Boombank met rugleuning teak
Sparrenbos bank
Sparrenbos bank

€ 195,95

Bank sparrenbos
Bank sparrenbos

€ 256,95

Hardhouten schommelbank
Douglas Bank Xavi 245 cm
Elza relaxbank
Elza relaxbank

€ 1.079,95

Haiti Schommelbank
Meranti teak tuinbank

Maak uw buitenruimte aantrekkelijk door er boombanken te plaatsen.

Kies uit een groot aantal verschillende modellen, elk met hun eigen unieke kenmerken en voordelen. Bekijk een boomstam in zijn geheel met de Boombank, ontdek de verborgen schatten binnenin of kies uit een van onze andere opties om ervoor te zorgen dat uw tuin er het hele jaar door prachtig uitziet.

Onze boombanken zijn gemaakt van de beste materialen. U kunt kiezen uit verschillende modellen, elk met zijn eigen unieke kenmerken en voordelen. Onze boombanken zijn allemaal gemaakt van hout en kunnen gemakkelijk rond een eigen boom worden geplaatst. Maak uw buitenruimte aantrekkelijk door er boombanken te plaatsen en geniet van de warme zomerdagen of koele avonden met onze producten.

 

Wat zijn de voordelen van een boombank?

Boombanken zijn een geweldige manier om de natuur in huis te halen. Ze zijn ook handig om activiteiten te doen zoals een boek lezen of tijd doorbrengen met vrienden en familie. U kunt ze in elk deel van de tuin plaatsen, hoewel ze het mooist staan in de buurt van grote bomen waar ze opgaan in hun omgeving.

 

Hoe zet je een boombank in je tuin?

Een boombank kan een geweldige aanvulling zijn op elke tuin, maar het is misschien niet zo eenvoudig als het lijkt om er een te installeren. Er zijn veel factoren waarmee u rekening moet houden voordat u begint met het bouwen van uw bank.

De eerste stap is het vinden van de juiste boom voor uw bank. U wilt een boom die stevig is en voldoende ruimte heeft voor de vorm van de bank die u wilt maken. U wilt ook een boom die in een gebied van uw tuin staat waar mensen comfortabel op de bank kunnen zitten zonder te dichtbij of te ver weg te zijn.

Het volgende dat u moet doen, is ervoor zorgen dat u alle benodigdheden voor de installatie hebt. Dit omvat hout, schroeven, spijkers en gereedschappen zoals zagen en boren. Bij al onze boombanken vindt u steeds de opbouwinstructies en het bevestigingsmateriaal terug.

Hoe verzorg je een boombank?

Wij gebruiken een gespecialiseerde behandeling om het hout te conserveren, het te beschermen tegen de elementen en een duurzaam oppervlak te creëren.