De grootste dealer van Tuinbanken in België
Gratis levering vanaf 200 euro.
Max. 10€ verzendkosten! 

Duurzame grenen tuinbanken

Grenen is een populaire keuze voor tuinmeubelen dankzij zijn duurzaamheid, kleur en de vele voordelen die het heeft.

De behandeling van deze houtsoort kan ook helpen om de kleurverzadiging te verhogen en de nerven te versterken. De natuurlijke vorm van dit hout is bruin van kleur met enkele hars blaasjes op knoesten of uiteinden van planken.

Het hars blaasje zorgt ervoor dat het hout een natuurlijke weerstand tegen water heeft. Als u op zoek bent naar een aantrekkelijke, duurzame en gemakkelijk te onderhouden tuinbank, dan moet u grenenhout overwegen als uw houtkeuze.

Boombank met rugleuning teak
Sparrenbos bank
Sparrenbos bank

€ 195,95

Bank sparrenbos
Bank sparrenbos

€ 256,95

Hardhouten schommelbank
Douglas Bank Xavi 245 cm
Elza relaxbank
Elza relaxbank

€ 1.079,95

Haiti Schommelbank
Meranti teak tuinbank

Prachtige houten tuinbanken in een verscheidenheid van kleuren

Houten tuinbanken zijn zowel functioneel als decoratief. Ze zien er geweldig uit in elk type achtertuin of tuin, en kunnen worden aangepast aan uw smaak. Sommige van onze meest populaire houten banken zijn stabiel genoeg om op te zitten, maar ook aantrekkelijk genoeg om als bijzettafel te gebruiken. En voor degenen onder u die met kleine kinderen wonen, zullen onze kleinere houten banken de speelplaats veilig houden zonder te veel ruimte in beslag te nemen.

 

Het kiezen van de juiste tuinbank voor uw tuin

Tuinbanken zijn een zeer nuttig instrument in de tuin. Ze bieden een plaats om te zitten en te ontspannen, en zorgen er ook voor dat uw tuin er aantrekkelijker uitziet. Het is belangrijk dat u de juiste bank kiest voor uw specifieke behoeften, anders kan het zijn dat hij niet aan zijn doel beantwoordt. Tuinbanken zijn er in een groot aantal materialen en vormen, dus zorg ervoor dat u dit allemaal in overweging neemt voordat u er een voor uzelf kiest.
 

4 dingen om over na te denken alvorens een houten bank voor de tuin te kopen

 
  1. Bij het kiezen van een houten tuinbank voor buiten is het eerste waar u rekening mee moet houden de grootte. U moet uw beschikbare ruimte in de tuin opmeten en een bank kiezen die perfect past.

  2. De tweede factor die u moet overwegen is het materiaal. Hout is duurzaam, maar vergt wellicht meer onderhoud dan een metalen of kunststof afwerking.

  3. Het derde punt om rekening mee te houden is het ontwerp. Er zijn veel verschillende ontwerpen beschikbaar, zodat u er een kunt vinden die bij uw persoonlijke stijl voorkeuren past!

  4. Wanneer u een houten tuinbank voor buiten koopt, moet u rekening houden met de prijs.