De grootste dealer van Tuinbanken in België
Gratis levering vanaf 200 euro.
Max. 10€ verzendkosten! 

KING Tuinbanken

De KING bankserie is een productlijn van prachtige massief houten banken en zitbanken die onze tuinmeubelen voor buiten perfect aanvullen. Ze zijn gemaakt van geïmpregneerd massief vurenhout, waardoor ze lang meegaan en ook na vele jaren hun oorspronkelijke uiterlijk behouden. De banken hebben poten en onderdelen die gemaakt zijn van dik eiken- of essenhout van 8,5 x 8,5 cm, waardoor ze een elegante uitstraling hebben die perfect is voor zowel uw huis als voor openbare ruimtes zoals parken, tuinen of terrassen....

 

Geniet van de tijd die u doorbrengt op uw houten tuinbank.

Wat is er toch met een houten bankje dat zo heerlijk aanvoelt om op te zitten? De verscheidenheid aan ontwerpen en de natuurlijke schoonheid van een houten tuinbank brengt kleur in elke buitenruimte. Het solide, aardse gevoel dat deze banken uitstralen maakt ze gewoon geweldig om op te loungen of een snel dutje te doen. En bij Tuinbank-kopen.be zijn al onze producten gemaakt van 100% massief hout, wat ze duurzamer en esthetischer maakt.

Onze houten banken zijn gemaakt met het idee dat u er de hele dag op zou willen zitten. Ze zijn perfect voor families en vrienden om samen van te genieten, of als u gewoon wat tijd nodig heeft om te ontsnappen aan uw drukke dagelijkse leven. Ze zitten gegarandeerd urenlang comfortabel, zodat u kunt ontspannen en van het leven kunt genieten!

Wat zijn de belangrijkste kenmerken waarop u moet letten bij de aankoop van een nieuwe tuinbank?

De houten banken van Tuinbank-kopen.be hebben verschillende bijzondere kenmerken:

Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, duurzaam en gemakkelijk te monteren en bieden een plek om te rusten terwijl u tijd buiten doorbrengt.

Ze zijn ook perfect voor elke buitenruimte en ze kunnen op elk moment gemakkelijk uit elkaar worden gehaald en opgeborgen als u ze niet meer wilt gebruiken.

Houten tuinmeubelen die een leven lang meegaan

Als u houten tuinmeubelen koopt, zorg er dan voor dat ze duurzaam zijn. Deze behandeling zorgt ervoor dat alle vormen van achteruitgang worden voorkomen zodat de klant tevreden is. Wij geloven dat dit nog een van onze sterke punten is om de klanttevredenheid te garanderen.

Hebt uw vragen?

Voor meer informatie over een tuinbank uit ons assortiment of om een van onze producten te bespreken, kunt u contact met ons opnemen op +32 484 13 78 50.

FSC - label: check!

U kunt het milieu helpen beschermen als u FSC houten tuinmeubelen koopt bij tuinbank-kopen.be

Onze houten tuinmeubelen zijn gemaakt van FSC-gecertificeerd hout en dragen het internationaal erkende FSC-label. Deze certificering garandeert dat het product is gemaakt van verantwoord beheerde bossen. Wij streven ernaar dat elk van onze meubelen op een lichte manier wordt vervaardigd zonder schade te berokkenen aan het milieu of de mensen waarin wij werken.