De grootste dealer van Tuinbanken in België
Gratis levering vanaf 200 euro.
Max. 10€ verzendkosten! 

Moderne tuinbanken

Wanneer u uw terras of tuin comfortabeler en aantrekkelijker wilt maken, biedt een design tuinbank uitkomst. Als u op zoek bent naar een tuinbank die functioneel is, maar toch een mooi ontwerp heeft, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze designbanken zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en hebben een elegante uitstraling. Wij bieden een ruime keuze aan prachtige design tuinbanken in verschillende stijlen.

Kortom: ze zien er mooi uit en ze zijn functioneel! Kies uw favoriete stijl.

 

Ontwerp een bank die er zowel in de zomer als in de winter goed uitziet.

Creëer een comfortabele zithoek voor u en uw vrienden met een design tuinbank van E-woodproducts. Onze banken zijn er in verschillende vormen, kleuren en materialen, zodat u precies het type bank kunt krijgen. Bij mooi weer zitten we graag buiten en komen we tot rust door onze tuinbank onder onze favoriete boom te plaatsen. Maar ook in de winter kan het sfeervol zijn om buiten te zitten op een mooie design tuinbank van E-woodproducts.

 

Het kiezen van de beste tuinbank voor uw huis

zijn een geweldige investering. Ze kunnen jaren meegaan en zullen in de toekomst net zo comfortabel zijn als nu. Als u jarenlang van uw tuin wilt genieten, koop dan een duurzame tuinbank van E-woodproducts. Onze banken zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die na verloop van tijd niet zullen breken of barsten.

Boombank met rugleuning teak
Sparrenbos bank
Sparrenbos bank

€ 195,95

Bank sparrenbos
Bank sparrenbos

€ 256,95

Hardhouten schommelbank
Douglas Bank Xavi 245 cm
Elza relaxbank
Elza relaxbank

€ 1.079,95

Haiti Schommelbank
Meranti teak tuinbank