De grootste dealer van Tuinbanken in België
Gratis levering vanaf 200 euro.
Max. 10€ verzendkosten! 

Teak tuinbank

Niets is zo ontspannend als op een eiland in de zon zitten. Onze tuinmeubelen van teakhout, zijn geschikt voor alle locaties en geven u het gevoel dat u een eilandbewoner bent. Deze prachtige tuinbank is zo sterk en stabiel dat hij een leven lang meegaat en prachtig verweert naarmate hij ouder wordt. Verwen uzelf met een van deze tentoonstellingsbanken van topkwaliteit!

Teakhouten tuinbanken bieden een perfecte plek om te zitten en te ontspannen terwijl u geniet van het buitenleven.

Een teak tuinbank is gemaakt van teakhout , een hardhoutsoort die hun constructie en mooie natuurlijke afwerking zijn tegen rotting, insecten en de elementen.

Boombank met rugleuning teak
Sparrenbos bank
Sparrenbos bank

€ 195,95

Bank sparrenbos
Bank sparrenbos

€ 256,95

Hardhouten schommelbank
Douglas Bank Xavi 245 cm
Elza relaxbank
Elza relaxbank

€ 1.079,95

Haiti Schommelbank
Meranti teak tuinbank

Kies een model dat aan uw behoeften voldoet

Proberen te beslissen wat voor soort bank u wilt voor uw achtertuin kan moeilijk zijn.

Er zijn veel verschillende soorten teakhouten tuinbanken om uit te kiezen. Ze zijn geweldig om voor uw huis te plaatsen als accentstuk of om toe te voegen aan uw terras meubelcollectie.

De teakhouten tuinbank is zo populair dat hij in bijna elke buitenruimte past, of de tuin of het balkon nu groot of klein is.

Hieronder volgt onze selectie van de beste teakhouten tuinbanken.

Wat zijn de verschillen tussen tuinbanken in Dordogne en Bretagne?

De poten van de Dordogne-bank zijn 5 cm dik, terwijl die van Bretagne slechts 4 cm zijn. Toch kopen veel mensen, ondanks het prijsverschil tussen deze twee modellen, liever bij Dordogne dan bij Bretagne .

Hoe verzorg je een teakhouten bank zodat hij zijn mooie uiterlijk behoudt?

Teakhout is een duurzaam natuurlijk materiaal dat voor vele doeleinden kan worden gebruikt, zoals het maken van meubels. Als u teakhouten banken in uw tuin hebt, is het belangrijk ze te onderhouden zodat ze lang meegaan.

Het schoonmaken van een teakhouten bank is een eenvoudig proces, hoewel het enige moeite kost. Het gebruik van zeep of afwasmiddel op het oppervlak kan de meubels beschadigen, dus u moet nooit agressieve chemicaliën gebruiken. Maak uw bank schoon met warm water en milde afwasmiddel, of gebruik uw favoriete zachte reiniger en warm water op de zeer vuile delen van uw bank. Droog het oppervlak grondig met een zachte doek om ervoor te zorgen dat er geen vocht in het hout opgesloten zit. Breng ten slotte olie aan om te voorkomen dat het hout na verloop van tijd uitdroogt en barst.